Kuřecí teriyaki se sezamem

Kuřecí teriyaki se sezamem
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Doba vaření
    30 minut
  • Porce
    4
  • Celkový čas
    45 minut

Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki.

Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere moc času a navíc je vážně skvělá. Jako přílohu přidáváme rýži a fazolky.

Suroviny – Kuřecí teriyaki se sezamem

  • Kuřecí prsa
  • teriyaki omáčka
  • Med – 2 lžíce
  • Česnek
  • Sójová omáčka
  • Sezam
  • Sůl a pepř
  • Kokosový olej
  • Fazolky
  • Rýže

Postup přípravy

  • Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme.
  • Na trošce kokosového oleje orestujeme kuřecí kousky do změknutí.
  • Během restování přidáme k masu 4 prolisované stroužky česneku, teriyaki omáčku, sójovou omáčku, med a sezam.
  • Promícháme a necháme ještě chvilku na mírném stupni prohřívat.
  • Mezitím na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme fazolky, 1 stroužek prolisovaného česneku a společně restujeme do změknutí fazolek.
  • Kuřecí podáváme posypané sezamem, s rýží a fazolkami.

Vyzkoušejte také:

Ingredients

Kuřecí teriyaki se sezamem

    Mohlo by se vám líbit

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.