-
Čas přípravy15 minut
-
Doba vaření30 minut
-
Porce4
-
Celkový čas45 minut
Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki.
Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere moc času a navíc je vážně skvělá. Jako přílohu přidáváme rýži a fazolky.
Suroviny – Kuřecí teriyaki se sezamem
- Kuřecí prsa
- teriyaki omáčka
- Med – 2 lžíce
- Česnek
- Sójová omáčka
- Sezam
- Sůl a pepř
- Kokosový olej
- Fazolky
- Rýže
Postup přípravy
- Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme.
- Na trošce kokosového oleje orestujeme kuřecí kousky do změknutí.
- Během restování přidáme k masu 4 prolisované stroužky česneku, teriyaki omáčku, sójovou omáčku, med a sezam.
- Promícháme a necháme ještě chvilku na mírném stupni prohřívat.
- Mezitím na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme fazolky, 1 stroužek prolisovaného česneku a společně restujeme do změknutí fazolek.
- Kuřecí podáváme posypané sezamem, s rýží a fazolkami.
Vyzkoušejte také:
Ingredients
Kuřecí teriyaki se sezamem
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Leave a Review